Nederlands Francais English Deutsch Volg ons via Facebook

GÎTE 2-4 personen

Dit vrijstaande huisje biedt uitzicht op de weilande. Het beschikt over een idyllisch overdekt buitenzitje met comfortabele stoelen. In het huisje is tevens een heerlijk zitje bij de houtkachel. In de open keuken bevindt zich een eethoek. De keuken is ingericht met alle basisbenodigdheden, een Nespresso apparaat en ook keukenlinnen. Aangrenzend treft u een keurige badkamer met toilet en ruime  douche aan. Zowel toiletpapier als ook afwasmiddel wordt door ons verzorgd i.v.m. ons septicsysteem.

De eerste verdieping is als volgt ingedeeld: Vanaf de trap komt u uit op kleine overloop met toegang tot twee slaapkamers. Één met een tweepersoonsbed en de andere met twee éénpersoonsbedden. Beide kamers hebben schuine daken voorzien van een dakraam. Bij aankomst zijn de bedden al voor u opgemaakt... de vakantie kan gelijk beginnen!

Tarieven Seizoen 2022

LAAGSEIZOEN  1 september t/m 2 juli     €675,00 per week
HOOGSEIZOEN  3 juli t/m 31 augustus   €895,00 per week 
Verplichte eindschoonmaak   €55,00

*schoolvakanties vallen tevens in het hoogseizoentarief.

In het hoogseizoen worden de huisjes alleen per week verhuurd, van zaterdag tot zaterdag. Het huisje is op de dag van aankomst vanaf 16.00 uur tot uw beschikking en wij verzoeken u het huisje op de dag van vertrek voor 10.30 uur te verlaten. Wij verzoeken u vriendelijk deze tijdstippen te respecteren aangezien wij graag alles met zorg willen schoonmaken.

Uw hond is bij ons ook welkom, mits aangelijnd op het gehele terrein. (€3,00 euro per hond per nacht). Uw hond dient buiten het terrein te worden uitgelaten. Domaine La Terrasse grenst aan de rivier de Besbre waarin ook uw hond heerlijk kan zwemmen. Kortom, volop vertier voor allemaal!

U kunt, indien gewenst, tijdens uw verblijf gebruik maken van:

Nieuwsbrief Domaine La Terrasse

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief.


E-mail :
Reserveringsaanvraag Domaine La terrasse
Fotoboek Domaine La terrasse
ouderslaapkamer
woonkamer/keuken
zitje bij houtkachel
voorzijde
achterzijde
veranda
Villa Hortensia
Camping Trézelles