Nederlands Francais English Deutsch Volg ons via Facebook

GĂŽTE (4-5 personen)

Dit grotere vakantiehuisje grenst aan onze boerenschuur. Vanaf de idyllisch overdekte veranda met een comfortabel buitenzitje en een eigen tuingedeelte heeft u uitzicht over het kampeerterrein met ook de safaritenten. De keuken en de woonkamer zijn twee aparte vertrekken. In de woonkamer is een gezellig zitje bij de houtkachel en in de in landelijke stijl uitgevoerde keuken staat een knusse eethoek. De keuken is voorzien van alle basisbenodigdheden, waaronder een Nespresso en ook keukenlinnen is aanwezig. Aangrenzend treft u een keurige badkamer met douche en toilet aan. Het toiletpapier als ook afwasmiddel wordt door ons verzorgd i.v.m. ons septicsysteem.

Vanuit de keuken kunt u met open trapje naar boven waar zich twee slaapkamers bevinden. De ene slaapkamer heeft een ruim tweepersoonsbed en de andere heeft drie eenpersoonsbedden. Het is evt. mogelijk in de ouderslaapkamer een zesde slaapplaats te creeeren, hiervoor berekenen wij een toeslag van € 15,00 per nacht.

Tarieven seizoen 2022

LAAGSEIZOEN  3 september t/m 8 juli     €775,00 per week
HOOGSEIZOEN  9 juli t/m 3 september   €995,00 per week 
Verplichte eindschoonmaak   €55,00

* De schoolvakanties vallen tevens in het hoogseizoentarief.

In het hoogseizoen worden de huisjes alleen per week verhuurd, van zaterdag tot zaterdag. Het huisje is op de dag van aankomst vanaf 16.00 uur tot uw beschikking en wij verzoeken u het huisje op de dag van vertrek voor 10.30 uur te verlaten. Wij verzoeken u vriendelijk deze tijdstippen te respecteren aangezien wij graag alles met zorg willen schoonmaken.

Uw hond is bij ons ook welkom, mits aangelijnd op het gehele terrein. (€3,00 euro per hond per nacht). Uw hond dient buiten het terrein te worden uitgelaten. Domaine La Terrasse grenst aan de rivier de Besbre waarin ook uw hond heerlijk kan zwemmen. Kortom, volop vertier voor allemaal!

U kunt, indien gewenst, tijdens uw verblijf gebruik maken van:

Nieuwsbrief Domaine La Terrasse

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief.


E-mail :
Reserveringsaanvraag Domaine La terrasse
Fotoboek Domaine La terrasse
achteraanzicht veranda
buitenkant ingangzijde
keuken
woonkamer
ouderslaapkamer
veranda
Villa Hortensia
Camping Trézelles