Nederlands Francais English Deutsch Volg ons via Facebook

Ingerichte Safaritenten

GLAMPING! LUXE KAMPEREN IN ONZE SAFARITENTEN

Op onze boerencamping hebben wij vier prachtig ingerichte safaritenten geplaatst.
Met trots informeren wij u over deze unieke kampeerervaring die wij kunnen bieden.
De tent is van een extra zware kwaliteit tentdoek en heeft dusdanig veel inhoud dat u er riant kunt vertoeven. Twee van de vier safaritenten zijn zelfs voor 5 personen ingericht. Op de bijbehorende veranda bevindt zich een gezellig zitje. In de tent is een relaxe loungeset aanwezig. Achter in de tent bevinden zich twee aparte ruimtes met in de ene ruimte een comfortabel tweepersoonsbed en in de andere twee eenpersoonsbedden. In de 5-persoons tent staat een éénpersoonsbed en een stapelbed in het tweede slaapgedeelte. Een keukenblokje ontbreekt niet en is ingericht met alle basisbenodigdheden, een Nespresso en ook keukenlinnen is inbegrepen. U kunt gebruik maken van het gemeenschappelijke sanitairgebouw en de (af)wasgelegenheid. Het toiletpapier en afwasmiddel wordt door ons verzorgd i.v.m. ons septicsysteem. Tevens is er in de tent verlichting aanwezig. De bedden zijn al voor u opgemaakt bij aankomst... zodat de vakantie gelijk kan beginnen!

Tarieven seizoen 2022

We zijn dit jaar wegens de overname van 29 juni tot 31 oktober geopend! 

 LAAGSEIZOEN  3 september t/m 31 oktober   

 €575,00 per week 4 persoons safaritent 

 €600,00 per week 5 persoons safaritent

 HOOGSEIZOEN   9 juli t/m 2 september

 €795,00 per week 4 persoons safaritent 

 € 875,00 per week 5 persoons safaritent

  verplichte eindschoonmaak

  €45,00  per week                            

* De schoolvakanties vallen in het hoogseizoentarief.

In het hoogseizoen worden de tenten alleen per week verhuurd, van zaterdag tot zaterdag. De tent is op de dag van aankomst vanaf 16.00 uur tot uw beschikking en wij verzoeken u de tent op de dag van vertrek voor 10.30 uur te verlaten. Wij verzoeken u vriendelijk deze tijdstippen te respecteren aangezien wij graag alles met zorg willen schoonmaken.

Uw hond is bij ons ook welkom, mits aangelijnd op het gehele terrein €3,00 euro per hond per nacht. Uw hond dient buiten het terrein te worden uitgelaten. Domaine La Terrasse grenst aan de rivier de Besbre waarin ook uw hond heerlijk kan zwemmen. Kortom, volop vertier voor allemaal!

U kunt, indien gewenst, tijdens uw verblijf gebruik maken van:

Nieuwsbrief Domaine La Terrasse

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief.


E-mail :
Reserveringsaanvraag Domaine La terrasse
Camping Trézelles
Fotoboek Domaine La terrasse