Nederlands Francais English Deutsch Volg ons via Facebook

Ontbijt & Table d'h么tes

Wij serveren dagelijks een heerlijk Frans ontbijt en op meerdere avonden een 4-gangen maaltijd op onze veranda. Huurt u een g卯te, een safaritent of verblijft u op onze boeren-camping? Dan kunt u naar wens het ontbijt en het avondeten reserveren. Op de dag van aankomst is het wel erg gemakkelijk om bij ons aan te schuiven. Ons zondagochtendontbijt is natuurlijk een heerlijke start van uw vakantie. Wij hebben voordat we naar Frankrijk emigreerden 10 jaar een Mediterraanse lunchroom en een cateringbedrijf gehad in Nederland. Onze passie voor koken zetten we door middel van de table d’h么tes voort op Domaine La Terrasse!

Ontbijtservice

Natuurlijk mag een smakelijk eitje van eigen kippen niet ontbreken. Verse broodjes, croissants, huisgemaakte jam, roomboter en divers beleg zijn vaste onderdelen van ons ontbijt. Een glaasje vers geperste jus d’orange voor de vitamientjes hoort er ook bij. Wij beschikken over een professioneel espresso-apparaat en kunnen een heerlijk kopje koffie, espresso of cappuccino voor u maken. Liever thee? Wij serveren diverse theesoorten in mooie smaken. U kunt een dag van te voren het ontbijt reserveren. Het vindt plaats, in overleg, tussen 08.30 uur en 10.00 uur. Een ontbijt kost bij ons €9,95 p.p. (incl. 1 kopje koffie/thee) en voor kinderen €7,95 p.p.

Verwenontbijt

Iets te vieren of iemand aangenaam verrassen? Wij verzorgen op de chambre of bij uw g卯te, mobilhome,(safari)tent en caravan met veel plezier een luxe verwenontbijt. Op een vooraf afgesproken tijdstip verwennen wij u met een sfeervolle mand met allerlei Franse heerlijkheden, inclusief een gekoelde fles bubbels en fl没tes. Het verwenontbijt is te bestellen vanaf twee personen en kost €24,95 p.p. 

Table d’h么tes

Meerdere avonden in de week serveren wij een heerlijke 4-gangen maaltijd op onze veranda. Kokkerellen met alle lekkernijen van het seizoen en natuurlijk zijn er volop streekproducten rondom Tr茅zelles waar we graag gebruik van maken. Wij hebben ook een moestuin waar we diverse groenten & kruiden verbouwen om daarmee onze maaltijden te verrijken. Onze maaltijden zijn veelal Mediterraans getint gezien onze voorliefde voor deze keuken. Iedere week wisselen de menu's een echte Franse avond maar ook een Italiaanse avond. Voor de 4-gangen maaltijd rekenen we €29,95 p.p. (excl.drank) en voor de kinderen t/m 12 jaar €12,50 p.p. (3-gangen incl. drank). Wij hopen dat u ook eens gezellig bij ons aanschuift! Tevens staan wij 1 avond in de week met onze 'cabane 脿 snack' waarin we heerlijke fish&chips bakken! En in het hoogseizoen komt "Caminito" met zijn foodtruck de allerlekkerste pizza's uit echte houtoven bakken.

Nieuwsbrief Domaine La Terrasse

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief.


E-mail :
Reserveringsaanvraag Domaine La terrasse
Fotoboek Domaine La terrasse
ontbijt op de veranda
Fish &Chips uit onze cabane
Villa Hortensia
Camping Tr茅zelles