Nederlands Francais English Deutsch Volg ons via Facebook

Onze faciliteiten

Boerderijdieren, speeltuin & zwembad

Dolblij zijn wij, vooral onze dochtert Floortje, met alle boerderijdieren. We hebben twee varkentjes Olivia en Truffel en een waar Konijnen-domein. Daarnaast allerlei loslopende kippen en in een ren nog diverse  ganzen. En natuurlijk mogen de kinderen een handje helpen bij het voeren van de dieren... bij Domaine La Terrasse is het allemaal mogelijk!

We hebben een leuke speeltuin met diverse speeltoestellen: een trampoline met veiligheidsnet, schommels, zandbak, rekstokken, peuterschommel en glijbaan en een tafeltennistafel. Zowel de speeltuin als ons terrein zijn volledig omheind. Tevens hebben we een ware jeux-de-boule baan aangelegd voor het optimale Franse vakantiegevoel. In de maanden juli en augustus wordt er door Koach Support een sport- & spelochtend georganiseerd voor de kinderen en voor de volwassenen een pittige cross-fit! Dus sportschoenen kunnen mee voor de echte sportievelingen!

In de gezellige tuin bevindt zich het zwembad en diverse ligbedden. Het is de gehele zomer een verademing om een frisse duik te kunnen nemen. Voor de grotere kinderen is spelen in het aangrenzende riviertje de Besbre natuurlijk ook een aangename afwisseling.

Het verblijf bij Domaine La Terrasse kunt u uitbreiden met de volgende mogelijkheden, welke u  bij uw reservering kunt aangeven.

Welkomstpakket

Bent u een gast van Domaine La Terrasse, dan bestaat de mogelijkheid te kiezen dat een pakket met de eerste benodigdheden voor u klaar staat.
De inhoud van het pakket is enigszins afgestemd op uw verblijfkeuze. U kunt daarbij denken aan zaken zoals een afwasborstel, afwasmiddel, schoonmaakdoekje, lucifers, toiletpapier, keukenrol, koffie, thee, melk, suiker, zout, peper, sap, etc. Wij vragen voor dit pakket €45,00. U kunt dit vooraf bij ons bestellen en wij zorgen ervoor dat het op de dag van aankomst voor u klaar staat!

Kinderpakket

Wij gingen graag met de auto op vakantie toen ons meisje nog heel klein was.
Alle benodigdheden als buggy, kinderstoel, etc. zorgden er al snel voor dat de auto voller was dan wenselijk... Daarom bieden wij ouders van de allerkleinsten het gemak van ons kinderpakket. Wij zorgen dat alles voor u klaar staat in de accommodatie.  U kunt de volgende onderdelen reserveren: een campingbedje incl. normaal matrasje voorzien van een waterdichte hoes maar exclusief het bedlinnen, een kinderstoel, een buggy en een klein zwembadje. Kosten van deze elementen € 7,50 per stuk per week.  

Handdoekenservice

Om ruimte te besparen in de al zo volle koffers bieden wij u onze handdoekenservice aan. Bij aankomst ligt per persoon een set ruime handdoeken fris gewassen voor u klaar. Deze worden twee keer in de week vervangen. Wij vragen hiervoor €8,50 p.p. per week.

Wasservice

Als u een week of langer bij ons verblijft is het plezierig om eens een wasje te kunnen doen. Het is tenslotte wel vakantie... Kies voor het gemak en lever uw wasmand bij ons in en u ontvangt de inhoud van de mand gewassen en gedroogd retour voor slechts €12,50 per keer (1 volle draai).

Nieuwsbrief Domaine La Terrasse

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief.


E-mail :
Reserveringsaanvraag Domaine La terrasse
Fotoboek Domaine La terrasse
ons zwembad
Olivia ons varkentje
Villa Hortensia
Camping Trézelles