Nederlands Francais English Deutsch Volg ons via Facebook

Onze faciliteiten

Boerderijdieren, speeltuin & zwembad

Dolblij zijn wij met alle boerderijdieren. We hebben twee varkens Olivia en Truffel en een waar Konijnen-domein. Daarnaast allerlei loslopende kippen. Tevens hebben we monsieur Fritz onze hond die overigens NIET losloopt en dan nog 3 poezen Bassie, Sophie en Dushi.

We hebben een leuke speeltuin met diverse speeltoestellen: een trampoline met veiligheidsnet, schommels, zandbak, rekstokken, peuterschommel en glijbaan en een tafeltennistafel. Zowel de speeltuin als ons terrein zijn volledig omheind. Tevens hebben we een ware jeux-de-boule baan aangelegd voor het optimale Franse vakantiegevoel.

In de gezellige tuin bevindt zich het zwembad en diverse ligbedden. Het is de gehele zomer een verademing om een frisse duik te kunnen nemen. Voor de grotere kinderen is spelen in het aangrenzende riviertje de Besbre natuurlijk ook een aangename afwisseling.

Het verblijf bij Domaine La Terrasse kunt u uitbreiden met de volgende mogelijkheden, welke u  bij uw reservering kunt aangeven.

Kinderpakket

Wij gingen graag met de auto op vakantie toen ons meisje nog heel klein was.
Alle benodigdheden als buggy, kinderstoel, etc. zorgden er al snel voor dat de auto voller was dan wenselijk... Daarom bieden wij ouders van de allerkleinsten het gemak van ons kinderpakket. Wij zorgen dat alles voor u klaar staat in de accommodatie.  U kunt de volgende onderdelen reserveren: een campingbedje incl. normaal matrasje voorzien van een waterdichte hoes maar exclusief het bedlinnen, een kinderstoel, een buggy en een kleine zwemschelp. Kosten van deze elementen € 7,50 per stuk per week.  

Handdoekenservice

Om ruimte te besparen in de al zo volle koffers bieden wij u onze handdoekenservice aan. Bij aankomst ligt per persoon een set handdoeken (1 grote; 1 middel en gastendoekje) fris gewassen voor u klaar. Deze worden naar wens halverwege de week vervangen. Wij vragen hiervoor €8,50 p.p. per week.

Wasservice

Als u een week of langer bij ons verblijft is het plezierig om eens een wasje te kunnen doen. Het is tenslotte wel vakantie... Kies voor het gemak en lever uw wasmand bij ons in en u ontvangt de inhoud van de mand gewassen en gedroogd retour voor slechts €12,50 per keer (1 volle draai).

Nieuwsbrief Domaine La Terrasse

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief.


E-mail :
Reserveringsaanvraag Domaine La terrasse
Fotoboek Domaine La terrasse
ons zwembad
Olivia ons varkentje
Villa Hortensia
Camping Trézelles