Nederlands Francais English Deutsch Volg ons via Facebook

KNEUTERIGE PIPOWAGENS

Twee hippe pipowagens staan te pronken in onze walnotenboomgaard!

De pipowagens zijn compleet ingericht voor 4 personen. Met een keukentje voorzien van alle basisbenodigdheden, een Nespresso koffieapparaat en keukenlinnen. Een badkamer met douche, toilet en wastafel. Het toiletpapier en het afwasmiddel wordt door ons verzorgd. Tevens bevinden zich er twee slaapvertrekken waarvan 1 een tweepersoons bedstee heeft en de andere kamer voorzien is van een stapelbed. Aan de kopse kant heeft de pipowagen een veranda met zitje en naast de wagen staat een picknicktafel en twee relax stoelen. De bedden zijn al opgemaakt bij aankomst...de vakantie kan gelijk beginnen! 

Wie wil dat niet...vakantie vieren in zo'n unieke accommodatie middenin de natuur? 

Tarieven seizoen 2022

LAAGSEIZOEN 3 sept. t/m 31 oktober    € 625,00 euro per week
HOOGSEIZOEN 9 juli t/m 2 september € 850,00 euro per week
VERPLICHTE EINDSCHOONMAAK   € 50,00 euro

 * De schoolvakanties vallen tevens in het hoogseizoenstarief.

In het hoogseizoen worden de pipowagens alleen per week verhuurd van zaterdag tot zaterdag. Uw accommodatie is vanaf 16 uur tot uw beschikking op dag van aankomst en dient u uiterlijk 10.30 uur te verlaten op de vertrekdag. Wij verzoeken u vriendelijk deze tijdstippen te respecteren aangezien wij alles graag met zorg schoon willen maken.   

Ook uw hond is welkom in onze pipowagens! Uw hond dient wel aangelijnd te zijn op het gehele terrein en we verzoeken u de hond buiten ons terrein uit te laten. De kosten voor de hond zijn €3,00 euro per dag. 

Tevens is het mogelijk om gebruik te maken van onze handdoekenservice, het kinderpakket of het. Meer info daarover bij 'onze faciliteiten'. 

Nieuwsbrief Domaine La Terrasse

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief.


E-mail :
Reserveringsaanvraag Domaine La terrasse
Camping Trézelles
Fotoboek Domaine La terrasse
vooraanzicht
keukenzicht
binnenzijde
bedstee
badkamer
veranda